You are here

MAKEL-ELEKTRO

Mesto: 
Brendovi: 

Preduzeće Makel Elektro d.o.o. je osnovano 2001. godine i danas je jedno od vodećih na srpskom tržištu na polju rasvete. Osnivač, vlasnik i generalni direktor preduzeća je Goran Divljak.

U decembru 2003. godine postali smo generalni uvoznik i distributer za teritoriju Srbije i Crne Gore rasvete poljske marke: BRILUX, BRILUM i ELGO.

U godinama koje su sledile napravili smo veliku mrežu kupaca širom zemlje i potrudili se da naša rasveta uđe u svaki grad, svaku maloprodaju rasvete, svaki dom... Na tom putu, koji nimalo nije bio lak, mnogo su nam pomogli počevši od naših klijenata koji su u nama prepoznali ozbiljnog partnera za saradnju, do inostranog partnera koji nam je pružio kompletnu podršku. Kako smo širili tržište, tako smo širili i asortiman proizvoda u našem prodajnom programu. Danas smo u stanju da širinom asortimana zadovoljimo i najprefinjenijim zahtevima tržišta.

Danas Makel Elektro d.o.o. zapošljava 18 radnika, poseduje sopstveni magacin od 8.000 m3 odnosno 1.440 paletnih mesta, savremenu poslovnu zgradu od 400 m2 i potencijal širenja na domaćem tržištu i prodor na tržišta zemalja u okruženju.

Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim parterima, saradnicima i zaposlenima, ključ su našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaje i maloprodaje rasvete i propratnih programa.