You are here

VETMEDIC doo

Mesto: 
Brendovi: 

DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE
PROIZVODNJA I PLASMAN LEKOVA ZA UPOTREBU U VETERINI


Vetmedic d.o.o. je veterinarsko farmaceutsko preduzeće , osnovano 2004, godine sa sedištem u Vršcu. Pogon za proizvodnju veterinarskih preparata je počeo sa radom 2006. godine, kada su i dobijene prve tri dozvole za stavljanje leka u promet od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije. Snažnim razvojem i investicionim planom Vetmedic je vrlo brzo postao lider u proizvodnji i prodaji veterinarskih lekova.

Danas je Vetmedic nosilac GMP Certifikata za čvrste i tečne nesterilne forme, tečne sterilne forme, HCCP Certifikata za proizvodnju nutritiva i GDP Certifikata za veletrgovinu lekova, midicinskih sredstava i nutritiva.

Proizvodni program obuhvata preko 40 proizvoda u više od 80 različitih veličina pakovanja, sa godisnjim obimom proizvodnje od 2,5 miliona jedinica proizvoda. Intenzivnim marketinskim nastupom Vetmedic zauzima lidersku poziciju na srpskom tržištu i širi plasman svojih proizvoda u zemlje regiona. Svojom pozicijom na trzistu, Vetmedic je obezbedio ugovore sa svetski renomiranim prozvodjacima: Industrial Veterinaria SA – Invesa iz Španije, Kepro iz Holandije, Pharmacosmos iz Danske i Boehringer Ingelhem iz Nemačke.

Svoj dalji razvoj Vetmedic usmerava na: izvoz na svetsko tržište, proširenje proizvodnih kapaciteta i razvoj najatraktivnijih generickih formulacja.