You are here

ZRPU Shirko

Mesto: 
Brendovi: 

Bolje sprečiti nego lečiti. Kako? Čime?

ZRPU Shirko je opredeljena za proizvodnju preventivnih proizvoda na bazi srebra, vode, prirodnih eteričnih ulja i prirodnih hidrokoloida. Ništa revolucionarno nismo izmislili, samo smo vekovima stvarana iskustva u prevenciji infekcija pretočili u proizvode, 100% prirodne!

O srebrnoj, koloidnoj vodi i srebrnom gelu

Dugo, pre nego je izumeo farmaceutske antibiotike, čovek je imao prirodno i najmoćnije sredstvo za borbu protiv virusa, bakterija i gljiva: srebro.
Čovek je u stalnom ratu sa nevidljivim neprijataljem, podmuklim, koji nas može zgrabiti i kad smo budni. Ponaša se kao trojanski konj. Skriven u najsitnijim česticama, uglavnom je miroljubiv. Čovek je dizajniran da se bori sa svim patogenima od trenutka rođenja, ali zar treba provocirati i slabiti imunološki sistem kod svake provokacije.

Niko od nas ne želi da živi u sterilnom ambijentu, ali niko od nas ne želi ni da rizikuje u sumnjivim situacijama. Ako je jedno dete u vrtiću gripozno zar moraju sva deca da budu gripozna?
Bolje sprečiti nego lečiti!
Prekrasna poruka za sva vremena:
- Bez kontra indikacija
- Ne iritira kožu, oči ni disajne organe
- Neotrovno, savršeno ekološki prihvatljivo Srebro

Nakon par hiljada godina korišćenja opet smo ga se setili, ali sada zahvaljujući elektronskim ipulsnim nano tehnologijama u stanju smo da njegovu snagu najracionalnije usmerimo protiv nevidljivog neprijatelja.

Ne zaboravimo, brza distribucija antibiotika dovela je do toga da je sve veći broj patogenih postao imun. Pojedini virusi su čak postali toliko opasni da ih teroristi imaju u svojim arsenalima (antrax). Osim toga, jedan antibiotik, ma koliko skup, uglavnom može da eliminiše desetak patogena, u međuvremenu, imunološki sistem čoveka u stalnom je slabljenju. Ali, spas nam se ponovo vraća iz prirode, čist, u vrednostima 0,9999.

Koloidno srebro ubija 650 vrsta, grupacija različitih patogena u roku od najviše 6 minuta nakon kontakta. Koloidno srebro nema kontra indikacija, čak istovremeno jača imunološki sistem i bio-električno stanje organizma. Srebro nije u suprotnosti sa bilo kojim lekovima, ne dovodi do želudačnih tegoba, naprotiv, čini nam probavnu pomoć.
O tome govore brojne dokumentovane studije i izveštaji zdravstvenih ustanova i instituta.